За нас

Ние сме Димитър, Павел, Ангел и Цецо. За нас снимането е страст, която запечатва красотата и емоцията в стилни снимки и видеа. Работим с цялата си отдаденост, така че да удовлетворим желанията на клиентите си. Притежаваме модерна техника и познаваме тънкостите на снимачния процес и монтаж, благодарение на които правим висококачествени фото и видеокадри. За нас визията е основен приоритет, затова при монтажа на нашите филми залагаме на цветови корекции и Color Grading с истинско киноизлъчване.

Димитър Розов

Оператор и фотограф

Оператор на сватбени видеа, филми, музикални и корпоративни клипове с над 10 години опит. Фотограф, които с лекота и професионализъм успява да улови всеки един момент, а чувството му за хумор помага и на най-притеснителните клиенти да се отпуснат и да забравят, че са пред обектив. За него снимането на видео и фото е едновременно работа и хоби.

Павел Павлов

Оператор и монтажист

Оператор на сватбени видеа и корпоративни клипове. Харесва технологиите, анимацията, компютрите и постоянно екпериментира с тях. Работата му е не само да заснеме красивите кадри от сватбения ден, но и да ги обработи в стилен, цветен и емоционален филм с кинокачество.

Ангел Пешков

Оператор, осветител и техник

Оператор, осветител и техник на сватбени видеа и корпоративни клипове. Най-младият член на екипа, който с целия си ентусиазъм допринася за гладкия снимачен процес и качество. Работи с отдаденост и желание за нови знания и умения.

Цветан Атанасов

Оператор на дрон

Оператор на сватбени и корпоративни видеа, заснети с дрон. В живота и професията е отговорен и организиран. Създаването на кадри от птичи поглед му доставя истинско удоволствие и затова влага всичките си умения и старание в тях.

Цветан Атанасов